Your shopping box

Delivery Information

УСЛОВИЯ И ЦЕНИ НА ДОСТАВКА:


За поръчки под 120лв. се заплаща доставка САМО 4.90лв. със "СПИДИ"!

За поръчки над 120лв. доставката е БЕЗПЛАТНА !

Доставката на поръчки се извършва от куриерска фирма "Спиди АД" на територията на цялата страна в рамките на 1-2 работни дни. На практика всички поръчки направени до 12ч. се изпращат същия ден и още на другия ден са доставени.

Всяка поръчка се изпраща с опция "тест и преглед преди плащане" !

 

ЗАМЯНА НА НОМЕР ИЛИ МОДЕЛ:

При поръчка на маратонки;кецове или зимни обувки имате право на една замяна на номер или модел напълно БЕЗПЛАТНО - транспортните разходи в случая се поемат от runners.bg.

Процедурата е максимално лесна за Вас. Свързвате се с нас на тел.:+359 882 803 366 и ние ще изпратим исканият от Вас номер и модел. При получаването му давате на същия куриер артикула за връщане. Касовата бележка си остава за Вас.

*Замените се изпълняват само и единствено, ако продуктът не е употребяван и е запазен търговският му вид!

 

ВРЪЩАНЕ:

Имате право да върнете закупения продукт съгласно чл. 55, ал 1 от закона за защита на потребителите. Изпращате стоката към нас чрез куриер по ваш избор. Пратката трябва да бъде с наложен платеж към нас – стойността на продукта за връщане. Когато получим пратката, ние заплащаме наложения платеж и куриерската фирма ще Ви възстанови парите. Всички куриерски разходи по връщането са за Ваша сметка.

 Клиента се задължава да върне стоката в оригиналния й търговски вид – с опаковка, етикети и неупотребявана! Ако някое от тези условия е нарушено, доставчикът има право да откаже връщането.